Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Βαρέθηκα να αποσιωπώ τις πράξεις σας

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

Παραλία Μεθώνης Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι ο εν λόγω συνταξιούχος γεωργός πατέρας της... προεδρίνας μας, κατέβηκε στην παραλία Μεθώνης να εφοδιάσει το ψεκαστικό του μηχάνημα με νερό και δηλητήρια φυτοφάρμακα, για να πάει στο χωράφι του να ραντίσει, ( και δεν ήταν η πρώτη φορά ) τι πιο φυσιολογικό θα μου πείτε για ένα δήμο που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Αν και δεν συμφωνώ μαζί σας θα μπορούσα να το παραβλέψω και εγώ( σεβόμενος την ηλικία του) αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κόρη του γεωργού, κα. πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, για να της γνωρίσουμε το συμβάν, μας είπε ότι καλά κάνει και εμείς να κοιτάξουμε την δουλειά μας….

Κυρία Μαρία Βουλκίδου εμείς τι δουλειά μας κάνουμε και την κάνουμε και πολύ καλά, για να συνεχίσουμε όμως να την κάνουμε θα πρέπει να μας αφήσετε και εσείς να την κάνουμε.

Οι κάτοικοι της Μεθώνης και κυρίως οι επαγγελματίες της Μεθώνης, σας ψήφισαν και σας εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο Πύδνας Κολινδρού και ο Βαγγέλης Πολύζος σας έδωσε το Αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και αμείβεστε για αυτή τη δουλειά με χρήματα δικά μας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ λοιπόν και απαγορέψτε τους τύπους σαν και τον εν λόγω γεωργό πατέρα σας, να μη καταχράζονται την ευγένεια και την ανέχεια μας.

Δεν κάνετε, που δεν κάνετε τίποτα για την ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας μη προσπαθείτε με τις πράξεις σας να διώξετε και τους λίγους επισκέπτες - πελάτες της παραλίας Μεθώνης, που οι υπόλοιποι επαγγελματίες συνάδελφοι σας, τους έχουν ανάγκη γιατί αυτοί δεν έχουν άλλο εισόδημα όπως εσείς.

Τα δηλητήρια μυκητοκτόνα υγρά που θα πέσουν από το ψεκαστικό του πατέρα σας στην παραλία Μεθώνης με μία βροχή ή ένα πλύσιμο του πεζοδρομίου θα βρεθούν στην θάλασσα του κόλπου της Μεθώνης που προστατεύεται από τη συνθήκη Ramsar, και οι συνέπειες θα είναι να δούμε εκατοντάδες ψάρια και πουλιά νεκρά. Γι αυτό σας ενημερώσαμε για να προλάβουμε μια λάθος ενέργεια και δεχτήκαμε επίθεση από πατέρα σας ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

Τώρα πιστεύω να καταλάβατε τον λόγo που σας τηλεφωνήσαμε.

Αλήθεια ισχύων δίπλωμα γεωργικού ελκυστήρα διαθέτει ο εν λόγω γεωργός ή λόγω του αξιώματός σας δεν χρειάζεται.


Κούρτης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου