Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Αντικατάσταση των παλαιών σωμάτων φωτισμού στις οδούς Νοταρά και Τερζοπούλου

Αντικατάσταση των παλαιών σωμάτων φωτισμού στις οδούς Νοταρά και Τερζοπούλου
Στην αντικατάσταση των παλαιών σωμάτων φωτισμού στις οδούς Νοταρά και Τερζοπούλου αντίστοιχα, προχώρησε το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού της...
Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ.

Τα φωτιστικά που προμηθεύτηκε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Κατερίνης τοποθετήθηκαν από συνεργείο της ΔΕΗ. Παρόντες στη διάρκεια των εργασιών αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και ο Εντεταλμένος σύμβουλος Χαράλαμπος Καρατζόγλου - αρμόδιος για την συντήρηση, βελτίωση και επέκταση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.
«Η παρέμβαση αυτή συμβάλλει στην ενίσχυση του φωτισμού της περιοχής, αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας των κατοίκων και αναβαθμίζει την καθημερινότητά τους» τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

«Μετά από ελέγχους και εξέταση των αιτημάτων των κατοίκων προχωρήσαμε στην αντικατάσταση λαμπτήρων που είχαν υποστεί φθορά από την συστηματική χρήση και προχωρήσαμε στην τοποθέτηση νέων που συνδυάζουν το σεβασμό στο περιβάλλον, την παροχή καθαρής και προηγμένης τεχνολογίας φωτισμού, ενώ γενικότερα χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Χαράλαμπος Καρατζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου