Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ασφαλτοστρώσεις στην Τοπική Κοινότητα Φωτεινών

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συνεργείων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης στους οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινών, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο και γενικότερα στις υποδομές της συγκεκριμένης περιοχής.


Τα συνεργεία εργάζονται συστηματικά, αποκαθιστώντας φθαρμένα οδοστρώματα, σε περιοχές όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ. Τις τελευταίες ημέρες οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στον οικισμό Πέτρα («Λόκοβη»), όπου ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών, καθώς και εντός του οικισμού των Φωτεινών, όπου ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση.



Τις εργασίες συντονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, σε συνεργασία με τον προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινών Παλιαρούτα Κων/νο.

Αστέριος Μπουσνάκης: Παρεμβάσεις και ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου

«Με την εποπτεία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προχωρούμε σε ανάλογες παρεμβάσεις στο σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου μας, υλοποιώντας έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κος Μπουσνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου